Смерть на Київщині: під час навчань 120-мм міна влучила в окоп

Смерть на Київщині: під час навчань 120-мм міна влучила в окоп

Укрінформ
Військова прокуратура Дарницького гарнізону Центрального регіону України внесла до єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про кримінальне правопорушення за фактом загибелі одного військовослужбовця і поранення п'ятьох на полігоні у Київській області.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"За фактом поранення та загибелі військовослужбовців Збройних сил України військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 414 КК України. Установлено, що відповідно до наказу командира військової частини на території військового полігону, розташованого у с. Дівички Київської області, проводились тактичні навчання з бойовою стрільбою та тренування з управління вогнем бригадної артилерійської групи", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На навчаннях від розриву снаряда загинув військовий, п'ятеро поранених

Так, у ході проведення навчань, близько 11 години, військовослужбовцями здійснено постріл з 120-мм міномету 2С12 «Сані». Міна відхилилася від попередньо визначеної цілі та влучила в окоп, де перебували військовослужбовці. У результаті одна особа загинула, 5 – поранені.

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону проводяться невідкладні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-