Крищенко назвав головні досягнення Нацполіції за два роки

Крищенко назвав головні досягнення Нацполіції за два роки

Укрінформ
За два роки діяльності Нацполіції було запущено патрульну поліцію і оновлено практично на 50% особовий склад. 

Про це заявив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко у коментарі телеканалу "112 Україна"

"Якщо взяти загальнодержавні (досягнення. - Ред.) - це запуск патрульної поліції, атестація, запуск нових спецпідрозділів, оновлення практично на 50% особового складу набір нових співробітників. Для поліції Києва в цьому році знаковим є проведення Євробачення разом з іншими правоохоронними органами, яке пройшло на досить високому рівні безпеки. Запуск нової водної поліції з оновленою технікою і комплексом службових приміщень", - заявив Крищенко.

Водночас радник радник глави МВС Зорян Шкіряк переконаний, що за два роки діяльності Нацполіції серед українців зріс рівень довіри до правоохоронців. "За останні кілька років рівень довіри до правоохоронної системи кардинально зріс. Якщо ми будемо порівнювати з 2013, 2014 роками, коли рівень довіри до тодішньої міліції був 4-6%, зараз рівень довіри до Нацполіції зріс до 49-53%. Я думаю, що ці речі красномовні і говорять самі за себе. Ми прекрасно розуміємо, що є ще багато проблем, і ми не займаємося шапкозакиданням. Але Нацполіція відбулася. Нацполіція сьогодні є одним із найважливіших елементів реформ в Україні...", - заявив Шкіряк.

Читайте також: Порошенко і Гройсман привітали поліцейських з професійним святом

Також він додав, що Київ сьогодні є більш безпечним, ніж багато європейських столиць.

"Сьогодні ми можемо пишатися тим, що вперше за роки незалежності і "постмайданного" періоду у нас почалася позитивна тенденція... Я ствердно заявляю, що Київ сьогодні більш безпечне місто, ніж багато європейських столиць", - заявив Шкіряк.

Як повідомлялося, сьогодні, 4 серпня, в Україні відзначають День Нацполіції. У центрі Києва на Софійській площі заплановані урочистості.

Свято було започатковане указом Президента Петра Порошенка від 10 грудня 2015 року, дата 4 серпня пояснюється тим, що це день підписання Президентом Закону України "Про Національну поліцію".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-