Завтра відбудеться ЗНО зі вступу на магістратуру

Завтра відбудеться ЗНО зі вступу на магістратуру

Укрінформ
У четвер, 3 серпня, відбудеться зовнішнє незалежне тестування зі вступу на магістратуру з права.

Про повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Вступне випробування розпочнеться о 10:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50", - йдеться у повідомленні.

На виконання тесту відведено 240 хвилин. Тест складається з трьох блоків. На виконання блоку "Тест загальних навчальних правничих компетентностей" передбачено 75 хвилин, блоку "Право" - 105 хвилин, блоку "Іноземна мова" - 60 хвилин.

Результати єдиного фахового вступного випробування буде розміщено на інформаційних сторінках вступників "Кабінет вступника-магістра" 15 серпня 2017 року.

Вступникам нагадали, що у пунктах тестування може проводитися контроль за дотриманням вимоги щодо заборони мати при собі заборонені пристрої. У разі виявлення в період часу, відведеного для виконання єдиного фахового вступного випробування, у вступника або на його робочому місці друкованих чи рукописних матеріалів, заборонених технічних засобів результати єдиного фахового вступного випробування за рішенням апеляційної комісії можуть бути анульовані.

Всього для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні для вступу на навчання за  ступенем магістра за спеціальністю 081 "Право" зареєстровані 16 892 особи. На базі навчальних закладів створено 75 пунктів тестування. Найбільше пунктів тестування функціонуватиме в Києві (16), Харкові (9) та Одесі (8).

Читайте також: Для абітурієнтів з окупованих територій вступна кампанія триватиме до 30 вересня

Як відомо, у 2017 році вперше усі вступники на магістратуру за спеціальністю 081 "Право" складатимуть профільне ЗНО і лише за його результатами зараховуватимуться в університет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-