Вступна кампанія: роботу приймальних комісій подовжили

Вступна кампанія: роботу приймальних комісій подовжили

Укрінформ
Міністерство освіти і науки продовжило роботу приймальних комісій українських вишів 1 серпня до 20:00.

Про це йдеться у листі Міносвіти керівникам вищих навчальних закладів, оприлюдненому на сторінці міністерства у Facebook.

"Враховуючи, що списки вступників, які отримали рекомендації до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднять на кілька годин пізніше запланованого часу – о 18:00 – роботу приймальних комісій буде продовжено до 20:00", - зазначили у відомстві.

Там додали, що до Міносвіти надходять численні звернення від вступників, які бажають подати оригінали документів у ВНЗ одразу після оприлюднення списків рекомендованих до зарахування.

"Саме тому ми й звернулися до керівників вишів для продовження роботи приймальних комісій до 20-ї години – так абітурієнти матимуть можливість подати свої документи вже сьогодні", - зазначив директор департаменту вищої освіти МОН Олег Шаров.

Читайте також: Вишам дали більше часу на складання списків студентів-бюджетників

Як повідомлялося, Міністерство освіти і науки України сьогодні о 18:00 оприлюднить списки вступників, які отримали рекомендації до зарахування на місця державного замовлення.

Таке рішення ухвалено через звернення приймальних комісій ВНЗ з проханням надати їм додатковий час для завершення перевірки правильності нарахування ними сільського коефіцієнту. Наприкінці минулого тижня протягом верифікації МОН, яка відбувалася як завершальний етап перевірки достовірності даних вступників, було виявлено масові випадки необгрунтованого присвоєння приймальними комісіями вишів цього коефіцієнту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-