Матері Клиха та Агеєва звернулися до Порошенка й Путіна з проханням помилувати синів

Матері Клиха та Агеєва звернулися до Порошенка й Путіна з проханням помилувати синів

Відео
Укрінформ
Матері засудженого в Росії українця Станіслава Клиха і затриманого під Луганськом росіянина Віктора Агеєва попросили президентів Росії і України помилувати і звільнити своїх синів.

Про це повідомляє «Новая газета».

«Ми матері наших дітей - Станіслава Клиха і Агєєва Віктора. З великою повагою до наших влад, Російської Федерації та України, просимо, благаємо вас звільнити, помилувати наших дітей, які перебувають в полоні, і, як Станіслав, у в'язниці, де він вже три роки», - сказала Тамара Клих.

Читайте також: СБУ відкидає звинувачення Москви щодо російського контрактника Агеєва

За її словами, вона вже півроку не знає нічого про сина.

«Я хочу щоб ви, Володимир Володимирович Путін, і наша українська влада, Петро Олексійович Порошенко, вирішили це питання. Мені здається, в ваших силах це зробити — наших дітей повернути додому, помилувати їх і припинити війну», — продовжила Клих. І до цих слів приєдналася Світлана Агеєва, закликавши припинити війну.

Нагадаємо: 24 червня військові Збройних сил України знешкодили  диверсійно-розвідувальну групу бойовиків та взяли у полон 4 осіб, один з полонених виявився мешканцем Алтайського краю Росії, громадянином Росії Віктором Агеєвим.

Читайте також: Загублений дрон "засвітив" солдатів РФ на Донбасі

Російське військове відомство офіційно заявило, що Агєєва звільнили в запас торік у травні, а контрактну службу Агеєв не проходив.

Пізніше в «ЛНР» повідомили, що внесли Агеєва у списки на обмін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-