Генпрокуратура перевірить, чи підробили в НАБУ підпис помічниці Полякова

Генпрокуратура перевірить, чи підробили в НАБУ підпис помічниці Полякова

Документ
Укрінформ
Генпрокуратура внесла відомості до ЄРДР за заявою помічниці народного депутата Максима Полякова Тетяни Любонько про підроблення її підпису працівником Національного антикорупційного бюро.

Копії відповідних листів від ГПУ на своїй сторінці у Facebook виклав сам Поляков. 

"Хочу поінформувати суспільство про те, що за заявою моєї помічниці про підроблення її підпису працівником НАБУ 21 липня 2017 року Генеральною прокуратурою України внесено відомості до ЄРДР про кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 365 КК України (Службове підроблення) та ч.1 ст. 366 КК України (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронних органів)", - написав Поляков.

Читайте також: Апеляційний суд залишив помічницю Полякова під арештом

Як повідомлялося, Тетяна Любонько підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених статтями Кримінального кодексу "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою","зловживання впливом", "порушення правил охорони або використання надр".

Вона є фігурантом так званої бурштинової справи.

5 липня 2017 року ухвалу слідчого судді Солом'янського районного суду міста Києва від 21 червня про обрання Любонько запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави 160 тисяч гривень Апеляційний суд Києва залишив без змін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-