До Агеєва за місяць жодного разу не прийшов російський консул – журналіст

До Агеєва за місяць жодного разу не прийшов російський консул – журналіст

Укрінформ
Затриманий на Донбасі російський військовослужбовець-контрактник Віктор Агеєв сподівається, що влада РФ підключиться до його визволення, але поки в СІЗО не приходив навіть консул.

Про це розповів  журналіст "Новой газеты" Павло Канигін, який був присутній під час зустрічі Агеєва з матір’ю, в ефірі "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Віктор (Агеєв - ред.) розповів, що розраховує, що російська влада все-таки підключиться до його ситуації і почне його нарешті "витягати", як він сказав. Він (Агєєв - ред.) дуже розраховує, що буде запущена якась процедура переговорів про обмін чи ще щось. Але ми дізналися, що поки рухів таких немає, в усякому разі до самого Віктора не приїздив навіть російський консул", - зазначив Канигін.

Журналіст додав, що за майже місяць перебування Агеєва в СІЗО у нього побували тільки представники Червоного Хреста.

Він також зауважив, що зустріч матері із затриманим російським військовим тривала близько години, жінка привезла, за словами Канигіна, речі й цукерки, які пізніше були передані Агеєву.

Читайте також: Грицак: У розвідроті Агеєва воювали ще 16 росіян

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні відбулася зустріч Світлани Агеєвої із сином Віктором, якого українські військові затримали 24 червня в районі проведення антитерористичної операції біля села Жолобок Луганської області. 

Фото: Павло Канигін/"Нова газета"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-