Збагатився на АТО: суд проведе засідання у справі прокурора Кулика

Збагатився на АТО: суд проведе засідання у справі прокурора Кулика

Укрінформ
Голосіївський районний суд Києва сьогодні проведе засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням колишнього прокурора сил АТО Костянтина Кулика у незаконному збагаченні.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура у Facebook.

“Сьогодні, на 19 липня 2017 року, на 16:00 призначене судове засідання в Голосіївському районному суді міста Києва у кримінальному провадженні за обвинуваченням Кулика К.Г., за ч.2 ст. 368-2 Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні.

При цьому в САП нагадали, що попереднє судове засідання у цьому провадженні відбулося 27 березня 2017 року. Заплановане на 27 квітня засідання не відбулося у зв’язку з хворобою судді. Заплановане на 15 червня цього року судове засідання теж не відбулося - в зв’язку із перебуванням одного із суддів у нарадчій кімнаті.

Як повідомлялося, у жовтні 2016 року прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури спільно з детективами НАБУ вручили обвинувальний акт Кулику. Його звинувачують у незаконному збагаченні. Справу передано до суду.

За версією слідства, у період з 2011 по 2015 рік, перебуваючи на службі в органах прокуратури, Кулик отримав сукупний дохід у розмірі понад 1 млн 670 тис. грн. Більшість цих коштів була витрачена у закладах харчування, на автозаправних станціях та у магазинах. Водночас у цей же період витрати Кулика перевищили його дохід на 2,6 млн грн і склали близько 3,4 млн грн.

Читайте також: Стало відомо, хто вніс другу частину застави за Добкіна

У квітні стало відомо, що Кулика звільнено з посади прокурора АТО і призначено заступником начальника Департаменту міжнародно-правового співробітництва Генпрокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-