Стрілянина в Києві: затриманий екс-співробітник ГУР звільнений ще навесні - Міноборони

Стрілянина в Києві: затриманий екс-співробітник ГУР звільнений ще навесні - Міноборони

Укрінформ
Затриманий за стрілянину у Києві колишній співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони Олександр Конотопенко був звільнений з військової служби навесні 2017 року.

Про це повідомляє прес-служба ГУР Міноборони.

"Затриманий у Києві працівниками правоохоронних органів громадянин Конотопенко О.В. проходив службу у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України. Навесні 2017 року він був звільнений з військової служби", - йдеться в повідомленні.

В прес-служба також заявили, що наразі триває розслідування щодо наявності у зазначеного громадянина посвідчення співробітника ГУР МО України. "Попередні версії – недбалість посадових осіб щодо вилучення посвідчення під час звільнення або підробка", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: У Києві затримали чоловіків, яких підозрюють у стрілянині через люк авто

Як повідомляв раніше ресурс "Київ оперативний", у столиці п'яний військовослужбовець влаштував стрілянину з пістолета у дворі житлового будинку на Оболоні (Тимошенко, 7,).

Активісти стверджували, що стрілок - полковник Олександр Конотопенко.

Також зазначалося, що це не перший інцидент з Конотопенком. Відомо, що у вересні 2016 року він на автомобілі Honda CR-V скоїв зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo. Тоді важкі травми отримав пасажир Chevrolet.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-