Кличко на свій день народження поїде у скаутський табір у США

Кличко на свій день народження поїде у скаутський табір у США

Укрінформ
Міський голова Києва Віталій Кличко, як і в останні кілька років, візьме тижневу відпустку, щоб відвідати своїх дітей в літньому таборі та відзначити свій день народження в сімейному колі.

Про це мер столиці заявив в коментарі журналістам, відповідаючи на запитання, як він відзначатиме свій день народження, повідомляє його прес-служба

"Мої діти зараз в літньому таборі недалеко від Канади. Вже протягом багатьох років мій день народження - це, так би мовити, "батьківський день". Тому я поїду відвідати дітей і день народження буду відзначати у вузькому сімейному колі", - сказав Кличко.

Як уточнили в прес-службі, діти Кличка відпочивають у скаутському таборі в США, недалеко від кордону з Канадою.

Читайте також: Тренування з мером Києва продають через ProZorro

Найкращим подарунком мер назвав час, проведений з дітьми, та спілкування з ними. "У мене все є, і я не мрію про якісь матеріальні цінності. Для мене дуже важливо і цінно це увага моїх дітей, моїх близьких, друзів, - відзначив Кличко. - Що стосується Києва, то найкращий подарунок для мене - це коли все нормально в місті. Я, як і всі кияни, хочу, щоб наше місто було сучасною європейською столицею. І роблю все для цього", - додав він.

Відповідаючи на запитання, наскільки важливий і радісний для нього день народження, Кличко зазначив, що це завжди було свято, перш за все, для його батьків.  "Це велике свято для моїх батьків, і в свій день народження я зранку вітаю маму. І кажу їй "дякую" за те, що я живу на цьому світі", - сказав мер Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-