Добкін вийшов з ГПУ без кайданок: вважає, що суду сьогодні не буде

Добкін вийшов з ГПУ без кайданок: вважає, що суду сьогодні не буде

Укрінформ
Народний депутат з фракції "Опозиційний блок" Михайло Добкін вважає, що сьогодні не відбудеться засідання суду з обрання для нього запобіжного заходу.

Про це він заявив журналістам після отримання в Генпрокуратурі повідомлення про підозру, передає кореспондент Укрінформу.

"Рішення суду сьогодні не буде. О 14.10 мені вручили повідомлення про підозру. У мене є три години на ознайомлення, тобто о 17.10 закінчиться цей час. Після цього можна буде відвезти в суд клопотання про обрання мені запобіжного заходу. Сьогодні п'ятниця, о 17 годині судове засідання навряд чи відбудеться", - сказав він.

На думку Добкіна, у прокуратури немає достатнього обгрунтування для суду для обрання йому запобіжного заходу.

"Я здаю паспорти. Я наполягаю на цьому, аби не було розмов, що я втікаю закордон. Тому у прокуратури немає обгрунтування для обрання запобіжного заходу", - вважає він.

Як повідомлялося, 13 липня ВР проголосувала за зняття недоторканності з депутата Добкіна, а також дозволила його затримання та арешт.

Читайте також: Добкін прибув у ГПУ за підозрою: каже, що здає паспорти

За даними ГПУ, під час досудового слідства встановлено, що у результаті протиправних дій Добкіна, вчинених ним на посаді Харківського міського голови, за попередньою змовою групою осіб, із власності територіальної громади Харкова незаконно вибули земельні ділянки загальною площею понад 77 га, чим завдано збитків громаді у розмірі майже 227 млн грн.

Фото Укрправда

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-