Полторак

Полторак "закинув вудку" щодо нових навчань в Україні з інструкторами НАТО

Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак виступає за розширення географії проведення військових навчань за участю інструкторів країн-членів НАТО в Україні.

Про це він заявив під час зустрічі з командувачем військ США в Європі генералом Беном Ходжесом, пише міністр у Facebook

"Сьогодні я поінформував генерала Ходжеса про перспективні плани розвитку навчально-матеріальної бази та покращення інфраструктури військових містечок та полігонів Збройних сил України. Впевнений, що ми маємо розширити географію проведення навчань за участю інструкторів країн Альянсу на українських полігонах", - наголосив Полторак.

Читайте також: НАТО тісніше співпрацюватиме з Україною у питаннях кібербезпеки

Міністр подякував генералу Ходжесу за ефективну службу та організацію служби інструкторів Альянсу в Україні. "Будь-яка країна світу складається із громадян, і якщо США мають таких громадян-патріотів, як генерал Бен Ходжес, це дуже почесно", - наголосив він.

За словами глави оборонного відомства, допомога інструкторів з країн НАТО дає значні практичні результати. Зокрема, підкреслив він, ті підрозділи, які пройшли тренінги за програмами НАТО за останній рік, не втратили жодного клаптика української землі, зменшилась чисельність втрат, є "певні переваги у військових операціях". 

"Це дуже важливо, адже завдяки підготовці покращився професіоналізм українських бійців", - підкреслив Полторак.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-