Кабмін затвердив перелік ліків, що закуповують міжнародні організації у 2017 р.

Кабмін затвердив перелік ліків, що закуповують міжнародні організації у 2017 р.

Укрінформ
Кабінет міністрів ухвалив постанову, якою затвердив перелік лікарських засобів та медичних виробів, що закуповуються спеціалізованими організаціями за бюджетні кошти у 2017 році.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я. 

"Затвердження номенклатур дозволить МОЗ якнайшвидше розпочати процес закупівель за бюджет 2017 року. Це дозволить якнайшвидше розпочати закупівлі за бюджетною програмою "Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру" цього року і на законодавчому рівні забезпечує своєчасний доступ пацієнтів до необхідних лікарських засобів та медичних виробів", - йдеться у повідомленні.

Затверджений перелік ліків та медпрепаратів включає 23 номенклатури. Повний перелік розміщено на сайті МОЗ.

Читайте також: Прем'єр обіцяє цьогоріч навести лад із закупівлею ліків

У міністерстві також повідомили, що за умови, якщо після закупівлі необхідної кількості лікарських засобів та медичних виробів з переліку, на рахунках спеціалізованих організацій залишаться невикористані кошти, МОЗ зможе закупити додаткову кількість товарів.

Закупівлі ліків та медичних виробів за кошти державного бюджету у 2017 році здійснюватимуть Програма розвитку ООН (ПРООН), Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та Британська королівська агенція Crown Agents.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-