Rasmussen Global нагадав світу про успіхи реформ в Україні

Rasmussen Global нагадав світу про успіхи реформ в Україні

Укрінформ
Аналітичний центр колишнього генерального секретаря НАТО, радника Президента України Андерса Фог Расмуссена нагадав міжнародному співтовариству про досягнення України на шляху європейських і євроатлантичних реформ.

Про це йдеться у публікації Rasmussen Global, оприлюдненій напередодні проведення у Києві 12-13 липня саміту Україна-ЄС.

Зокрема, аналітичний центр зазначає, що за попередні роки в Україні була скорочена кількість податків із 22 до 11; ліквідовано 100 адміністративних бар’єрів; у рейтингу Doing Business Україна піднялася зі 112-го місця у 2014 році на 80-те у 2017-му.

«Процедура започаткування бізнесу в Україні триває два дні», - йдеться у презентації. 

У частині досягнень у боротьбі з корупцією у Rasmussen Global нагадали про створення в Україні Національного антикорупційного бюро, яке нині розслідує 264 кримінальних впровадження, обвинувачення за якими висунуті 158 особам.

«Частка російського газу, який імпортує Україна зменшилася від 94% у 2014 році до нуля у 2016-му», - наголосили у центрі Расмуссена.

Читайте також: Парубій мобілізує депутатів на розгляд чотирьох реформ цього тижня

Також, як зазначається, український експорт до Євросоюзу упродовж першої половини 2017 року збільшився на 21%, на тлі зростання у цей ще період на 2,3% ВВП держави. 

Фото: Rasmussen Global

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-