Столтенбергу подарували фотоальбом із зони АТО

Столтенбергу подарували фотоальбом із зони АТО

Фото
Укрінформ
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, який перебуває у понеділок в Україні, отримав у подарунок військовий фотоальбом.

Про це розповіла перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко у Facebook.

"Ранок розпочався з особистого знайомства з Генсеком НАТО Енсом Столтенбергом. Взяла участь у відкритті виставки "Україна - НАТО: формула безпеки", ініційованої представництвом Альянсу в Україні і офісом віце-прем'єр-міністра з питань євроатлантичної інтеграції... Коротко розповіли про важливу роботу військових журналістів і фотокорів, які фіксують щоденні жахи розв'язанноі РФ агресіі проти Украіни на Донбасі. А Олександр Клименко мав можливість подарувати Генсеку свій військовий фотоальбом - де Промка, ДАП, наші герої, знищені цивільні населені пункти, страшні фото війни", - зазначила Геращенко.

Читайте також: НАТО неухильно підтримує Україну у протистоянні російській агресії - Столтенберг

Крім того, за її словами, інтерес генсека викликали розповіді "про свої, майже щотижневі, візити на Донбас, це викликало великий інтерес Генсека, який хотів з перших вуст почути про безпекову і гуманітарну ситуацію на Донбасі". 

Як підкреслила Геращенко, формат виступу Єнса Столтенберга у Верховній Раді передбачатиме відповіді на запитання.

"Чекаємо Генсека Столтенберга у ВР, де він матиме дуже незвичний формат зустрічі з депутатами: виступ і потім відповіді на запитання", - наголосила вона.

Як повідомляв Укрінформ, Генсек НАТО на чолі делегації Альянсу бере участь у засіданні "Україна-НАТО", також планується за його участю відкриття нового офісу Представництва НАТО в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-