Мінінформ формуватиме позитивну суспільну думку про Україну в світі

Мінінформ формуватиме позитивну суспільну думку про Україну в світі

Укрінформ
Міністерство інформполітики через державний телеканал UA|TV, через залучення до своїх проектів українців у світі досягатиме формування позитивного іміджу України. 

На цьому наголосив державний секретар МІП Артем Біденко під час виступу на V Форумі Global Ukrainians "Українські бренди ставимо в тренди", присвяченого питанням залучення інвестицій та розвитку культурної дипломатії в Україні, повідомляє міністерство.

"Популяризація України у світі відбувається, зокрема, і через створений державою телеканал UA|TV. Попри невелике фінансування, у нас є вже чудові результати щодо включень у кабельні мережі світу. Це досягається і завдяки народній дипломатії. Тому експати Global Ukrainians по всьому світу можуть долучатися та сприяти подальшому розвитку нашого іномовлення", - сказав Біденко.

Участь у Форумі взяли українські експати із 20-ти країн світу, лідери бізнесу, експортери, представники культурних та освітніх ініціатив, міжнародні журналісти, делегати від дипломатичних представництв іноземних держав в Україні, діячі соціальної сфери та громадських організацій, зазначається в повідомленні.

Читайте також: МІП через соцмережі рекламує освіту для молоді з зони АТО

Як повідомлялося, в січні 2017 року держсекретар МІП Біденко в ході круглого столу "Мережа народної дипломатії Global Ukrainians та органи державної влади України: від стратегії до тактичних кроків" наголосив на важливості народної дипломатії в розбудові державного страткому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-