Перші в Україні приватні виконавці отримали посвідчення

Перші в Україні приватні виконавці отримали посвідчення

Укрінформ
У Міністерстві юстиції вручили посвідчення приватного виконавця особам, які успішно склали кваліфікаційний іспит.

Представників нової в Україні професії привітав заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, повідомляє прес-служба відомства. 

«Для початку діяльності особам, які отримали посвідчення приватного виконавця, ще потрібно обладнати офіс відповідно до вимог, застрахувати свою цивільно-правову відповідальність, ознайомитися з роботою реєстрів та подати заяву на внесення їх у Єдиний реєстр приватних виконавців», - зазначив він. 

Заступник міністра подякував представникам донорських та професійних організацій, які від самого початку допомагали втілювати реформу примусового виконання рішень в Україні. Це, зокрема, координатор проектів ОБСЄ в Україні, проект ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні», БО «Центр комерційного права» за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), ГО «Українська екзаменаційна мережа», Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України.

Читайте також: Нові процессуальні закони дозволять ефективніше виконувати судові рішення – Шкляр

«Ваш внесок у цю реформу є надзвичайно вагомим, і ми дуже розраховуємо на вашу підтримку у наступних кроках запровадження цього інституту в Україні - створенні Асоціації приватних виконавців, розробці кодексу професійної етики, професійній підготовці приватних виконавців», - зазначив Шкляр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-