Чоловіка в Києві застрелили зі зброї, яку він хотів продати

Чоловіка в Києві застрелили зі зброї, яку він хотів продати

Укрінформ
Попередні результати експертизи показують, що чоловіка в Дніпровському районі Києва застрелили вчора зі зброї, яку він хотів продати.

Про це заявив у вівторок начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Він продавав свою рушницю... А сьогодні вже є попередні експертизи, скоріш за все, він був із цієї рушниці застрелений», - neacaa Крищенко, коментуючи цю подію.

Він зазначив, що загиблий був колишнім співробітником Служби безпеки України, працював водієм, проте звільнився у 90-х роках.

«Після звільнення працював водієм багато, таксистом. Останні два роки ніде не працював», - зауважив Крищенко, наголошуючи, що загиблий не торгував зброєю, а «дав об'яву і хотів продати свою власну зареєстровану зброю”. 

Нині, за його словами, поліція шукає свідків події. 

Як повідомляв Укрінформ, 3 липня зловмисник застрелив у під'їзді багатоповерхівки у Дніпровському районі Києва чоловіка. Загиблий - киянин 1956 р.н. 

Читайте також: У Києві затримали грабіжника банків, який залишав касирам солодкі "презенти"

Згодом деякі ЗМІ повідомили, що застрелений виявився екс-співробітником СБУ. Він нібито вийшов з квартири, щоб продати мисливську рушницю.

Фото: Поліція Києва, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-