В Україні сьогодні стартує додаткова сесія ЗНО

В Україні сьогодні стартує додаткова сесія ЗНО

Укрінформ
В Україні у понеділок, 3 липня, почалася додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти. 

"3 липня тестуванням з української мови і літератури розпочинається додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року. 4 липня відбудеться додаткова сесія з англійської, російської мов, 5 липня – з математики, 6 липня – з історії України, 7 липня – з біології, іспанської, німецької, французької мов, 10 липня – географії, 11 липня – фізики, 12 липня – хімії", - йдеться у повідомленні.

ЗНО з російської, іспанської, німецької та французької мов розпочнеться о 14:00. Допуск до пунктів тестування в такому випадку триватиме з 13:15 до 13:50. Початок проведення інших тестувань, як завжди, об 11:00. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, нагадали в УЦОЯО.

Читайте також: Вступна кампанія: вже понад 39 тисяч абітурієнтів зареєстрували електронні кабінети

У Центрі також повідомили, що 4 липня відбудеться засідання апеляційної комісії. На засіданні розглядатимуться апеляційні заяви, подані учасниками щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання з математики – з 11:00, з історії України – з 12:00, з української мови і літератури – з 12:30.

Інформація про наступні засідання апеляційної комісії оприлюднюватиметься напередодні на сайті Центру.

Як відомо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання відбулася в Україні з 23 травня по 16 червня. За результатами тестування випускники можуть отримати змогу вступити до вищих навчальних закладів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-