Вступна кампанія: вже понад 39 тисяч абітурієнтів зареєстрували електронні кабінети

Вступна кампанія: вже понад 39 тисяч абітурієнтів зареєстрували електронні кабінети

Укрінформ
Упродовж чотирьох днів вступної кампанії успішно зареєстровано 39 050 електронних кабінетів.

Таку інформацію надало ДП «Інфоресурс» станом на 9 годину ранку 3 липня, інформує прес-служба Міносвіти.

У МОН нагадали, що створювати кабінети абітурієнти зможуть до 18:00 25 липня. Подання електронних заяв на вступ до вишів буде відкрито 12 липня й триватиме до 18:00 26 липня.

Наразі труднощі з реєстрацією електронних кабінетів можуть виникати лише у вступників, які мають помилки в персональних даних у сертифікатах ЗНО чи атестатах. Наприклад, коли не збігаються прізвище, ім’я чи по батькові в паспорті та тій інформації, яка подавалася під час реєстрації на ЗНО. У такому разі вступнику необхідно звернутися за техпідтримкою до ДП «Інфоресурс» за телефоном (044) 239-86-18 або електронною поштою ez@inforesurs.gov.ua.

Читайте також: Електронна база з питань освіти не постраждала від кібератаки - Кириленко

Для абітурієнтів створено покрокову інструкцію з реєстрації електронних кабінетів вступників, а також інструкцію, як зменшити розмір зображення для підвантаження фото та сканів документів.

У МОН також нагадали, що з 29 червня до 28 серпня міністерство організувало роботу «гарячих телефонних ліній» щодо вступної кампанії-2017. За цими номерами можна отримати консультації щодо вступу до вишів, повідомити про факти порушення законодавства про вищу освіту тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-