Контрабандисти намагалися дати прикордонникам 10 тис. євро

Контрабандисти намагалися дати прикордонникам 10 тис. євро

Укрінформ
Контрабандисти намагалися підкупити прикордонників хабарем у понад 10 тисяч євро за сприяння у переміщенні сигарет на кордоні з Румунією.

Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, вчора ввечері до прикордонного наряду від відділу «Селятин» Чернівецького загону, який складався з військовослужбовців строкової служби, підійшли двоє невідомих, які пропонували прикордонникам за грошову винагороду посприяти в переміщенні через кордон сигарет.

Військовослужбовці відмовили у такому проханні, а про факт повідомили керівництво підрозділу, а також представництво внутрішньої безпеки та Нацполіції.

Однак, як інформують в ДПСУ, за кілька хвилин до кордону з боку Румунії під'їхав позашляховик, з якого вийшов чоловік та перекинув на український бік поліетиленовий пакунок і зник із місця.

Повідомляється, що група реагування від прикордонного підрозділу, яка прибула з представниками фіскальної служби для перевірки та фіксації даної інформації, оглянувши пакунок, виявила в ньому 10050 євро.

У повідомленні сказано, що про наміри порушників переправити на даному напрямку тютюнові вироби українські прикордонники також повідомили своїх румунських колег.

Зазначається, що проведені по обидва боки кордону перевірки ознак порушення не зафіксувала.

«Наразі кошти вилучені та будуть передані представникам фіскальної служби, які також зможуть перевірити їх на предмет підробки», - йдеться в повідомленні.

Також у відомстві зазначають, що загалом з початку цього року на державному кордоні прикордонники вже затримали майже 3,5 мільйонів пачок сигарет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-