Порошенко привітав випускників

Порошенко привітав випускників

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко привітав цьогорічних випускників із завершенням навчання в освітніх закладах.

Текст вітання розміщено на офіційному сайті глави держави.

"Щиро вітаю вас із завершенням навчання в освітніх закладах. Ця святкова і хвилююча подія спонукає до осмислення пройденого шляху, а також сповнює серця мріями, надіями і сподіваннями. Вірю, що у цих почуттях ви знайдете натхнення для подальшого пошуку нових знань, нових ідей та нових можливостей професійного становлення", - йдеться у вітанні.

Президент закликав випускників упевнено торувати власний шлях, не полишаючи наполегливості у своїх починаннях. "Пам’ятайте, що ваші успіхи - це успіхи України, адже вам належить її розбудовувати, боронити її незалежність і благополуччя не тільки зі зброєю в руках, а й високою фаховістю та відданістю обраній справі", - наголосив Порошенко.

Він також висловив подяку педагогам і батькам за копітку працю та самопожертву. 

"Низький уклін педагогам та батькам за те, що насіння добра, віри в правду та справедливість, любові до своєї Батьківщини дали такі гарні сходи у душах молодих українців. Саме ваша повсякденна кропітка праця, щедрість сердець та самопожертва є запорукою їх успішного майбутнього", - підкреслив Президент і побажав усім міцного здоров’я, мирного неба та невичерпної енергії.

Як повідомлялося, сьогодні, 24 червня, у більшості шкіл пройдуть випускні вечори, на яких будуть вручатися атестати про повну середню освіту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-