Безпеку дорожнього руху наступного року профінансують на мільярд - Дубневич

Безпеку дорожнього руху наступного року профінансують на мільярд - Дубневич

Укрінформ
Фінансування державної програми з безпеки дорожнього руху у 2018 році становитиме більше 1 млрд грн.

Про це у п'ятницю на І Міжнародному конгресі з питань реформування системи управління безпекою дорожнього руху заявив голова Комітету Верховної Ради України з питань транспорту Ярослав Дубневич, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Успіхом ВР у 2016 році можна вважати прийняття закону про створення спеціального Дорожнього фонду України, згідно з яким буде забезпечене фінансування державної програми з безпеки дорожнього руху у розмірі 5% від наповнення цього фонду. За нашими підрахунками, це в 2018 році складе більше 1 млрд грн, у 2019 році - близько 2 млрд грн, і починаючи з 2020 року - понад 5 млрд грн на безпеку», - сказав Дубневич.

За його словами, дуже важливо, що громадськість активно долучається до формування держполітики у сфері БДР.

«Хочу також наголосити на тому, що ще важливо зробити, на мою думку, для безпеки дорожнього руху в Україні. Це, зокрема, розробка і затвердження Міністерством внутрішніх справ технічного регламенту, що стосується відеофіксації, це дуже важливо... І також це створення окремого незалежного агентства з безпеки дорожнього руху України», - додав голова транспортного комітету ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-