Марина Порошенко оголосила результати благодійного аукціону

Марина Порошенко оголосила результати благодійного аукціону

Фото
Укрінформ
Перша леді Марина Порошенко оголосила результати благодійного аукціону «У ритмі спорту» та передала переможцям лоти.

За рахунок зібраних коштів діти загиблих воїнів АТО будуть відправлені на оздоровлення у Грузію. Про це повідомляється на сторінці Благодійного фонду Порошенка у Facebook.

«Зібрані кошти будуть спрямовані на те, щоб відправити дітей загиблих воїнів АТО на оздоровлення у Грузію, яке організоване Благодійним фондом Порошенка. Загальна сума коштів з аукціону склала 79,5 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

У фонді нагадали, що що аукціонні торги за лоти відбувалися з 14 по 21 червня на офіційній сторінці Благодійного фонду Порошенка у Facebook. Серед них – велосипед та футболка Першої леді зі зйомок спортивної програми, боксерські рукавички Чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка з його підписом та м’яч з підписами футболістів національної збірної команди України з футболу.

Стартова ціна аукціонного велосипеду була оголошена 12 тисяч гривень. Його придбала Анастасія Гавриш із Миколаєва за 32,5 тисяч гривень.

Стартова ціна аукціонного футбольного м’яча була оголошена 7 тисяч гривень. Його придбав Костянтин Аржаткін із Одеси за 15 тисяч гривень.

Стартова ціна аукціонних боксерських рукавичок була оголошена 7 тисяч гривень. Їх придбала Олена Якимчук із Дніпропетровська за 27 тисяч гривень. 

Стартова ціна аукціонної футболки була оголошена 2 тисячі гривень. Її придбав В’ячеслав Бонь з Миколаєва за 5 тисяч гривень.

Дружина Президента України привітала переможців та наголосила, що у світовій практиці благодійний аукціон є популярним засобом збору коштів на добрі справи: «Наш аукціон є логічним продовженням соціального проекту «У ритмі спорту». Результатом проекту стало придбання Благодійним фондом Порошенка підйомника для зручного пересування сходами спортсменам в інвалідних візках вартістю майже 150 тисяч гривень. Втім, важливо, щоб добрі справи в нашому суспільстві примножувались. Тож ми й вирішили ініціювати аукціон, щоб разом з великою українською родиною допомогти українським дітям загиблих воїнів АТО пройти оздоровлення у сонячній Грузії. Зокрема, зібрані кошти підуть на забезпечення логістики цих дітей до Батумі», - зауважила Марина Порошенко.

Також дружина Президента вручила велосипед від Благодійного фонду Порошенка та Першої української мережі прокату велосипедів Veliki.ua доньці української телеведучої Ольги Фреймут – Златі. Його журналістка виграла за участь у всеукраїнському флешмобі Марини Порошенко #уритміспорту. ЇЇ фото набрало найбільшу кількість лайків – майже 26 тисяч.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Благодійний фонд Порошенка оголосив результати флешмобу Марини Порошенко "У ритмі спорту", під час якого українці залишали свої спортивні фото з хештегом #уритміспорту, а фонд конвертував кожен із них у гривні. За результатами цієї ініціативи для Луганської ДЮСШ для осіб з інвалідністю було закуплено підйомник для зручного пересування сходами спортсменам у інвалідних візках на суму майже 150 тисяч гривень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-