Полковник Голубан служитиме у поліції, поки немає доказів його злочину - Троян

Полковник Голубан служитиме у поліції, поки немає доказів його злочину - Троян

Укрінформ
Полковник Нацполіції Юрій Голубан, якого підозрюють у зв'язках з бойовиками на Донбасі, залишається служити, аж поки його провину не буде доведено.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян під час години запитань до уряду в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стосовно проведення службової перевірки, ми направили його до СБУ, яке повинно вирішити, чи був він злочинцем, чи ні. Він служить у нас і буде служити, поки його вина не буде доведена", - сказав Троян.

Він зауважив, що Голубан подав документи на переведення до Київської області - в навчальний центр.

Як повідомляв Укрінформ, раніше народний депутат Єгор Соболєв з трибуни парламенту оприлюднив заяву фракції "Самопомочі" з вимогою викликати у ВР генпрокурора та голову СБУ, щоб вони розповіли про результати перевірки інформації про нібито зв’язки командира роти спецпризначення при ГУНП у Донецькій області Юрія Голубана із бойовиками у 2014 році. 

6 квітня ц.р. було поширено відео, на якому видно, що полковник Нацполіції Голубан знятий разом із ватажком батальйону бойовиків "Восток" Олександром Ходаковським, який і оприлюднив цей ролик у своєму Facebook.

Наразі СБУ займається питанням полковника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-