Українська журналістика: відкрито конкурс на найкращий матеріал про євроінтеграцію

Українська журналістика: відкрито конкурс на найкращий матеріал про євроінтеграцію

Укрінформ
Відкрито конкурс для журналістів на найкраще висвітлення результатів впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Про це повідомляє Урядовий портал.

У рамках проекту, що фінансується ЄС "Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС" (Association4U), відкрито конкурс для журналістів на найкраще роз’яснення положень Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Зазначається, що подані на конкурс журналістські матеріали можуть стосуватися будь-яких аспектів європейської інтеграції та впровадження Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

"Конкурс буде проводитися у наступних номінаціях:

- Найкращий аналітичний матеріал

- Найкращий репортаж

- Найкраще інтерв’ю

- Найкраща історія успіху

- Найкращий матеріал в категорії “Суб’єктивний погляд” (найкращий матеріал художньо-публіцистичного жанру)

- Найкраща ілюстрація (малюнок або репортажне фото)

- Найкращий студентський матеріал", - йдеться у повідомленні.

 У конкурсі можуть взяти участь журналісти регіональних ЗМІ усіх форм та типів власності (теле- та радіокомпанії, друковані та онлайн-медіа), а також фрілансери, які співпрацюють з цими ЗМІ, та студенти факультетів журналістики вищих навчальних закладів (очної форми навчання) віком до 25 років.

До розгляду приймаються всі формати і жанри журналістських матеріалів, які вийшли в ефір на регіональному телебаченні чи радіо або були опубліковані в регіональних друкованих ЗМІ чи інтернет-виданнях у період з 15 жовтня 2016 року до 15 жовтня 2017 року.

Один учасник може подавати на конкурс кілька матеріалів, але не більше одного в кожній номінації.

У спеціальній номінації “Найкращий студентський матеріал” приймаються також неопубліковані раніше матеріали.

Переможці конкурсу нагороджуються цінними призами (диктофонами, телефонами, зарядними пристроями, планшетами, жорсткими дисками тощо).

Конкурсний матеріал (лінк на матеріал на веб-сайті ЗМІ, або скан-копія матеріалу, або відео-/аудіофайл) має бути надісланий до 20 жовтня 2017 року на електронну адресуua.association4u@gmail.com з позначкою “Журналістський конкурс”.

У листі має бути вказане авторство матеріалу, дата його виходу, назва та контакти ЗМІ, конкурсна номінація, а також короткий опис матеріалу (не більше 400 символів). Студентам потрібно разом із матеріалом надіслати скан-копію студентського квитка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-