Справа Межигір'я: суд відклав розгляд апеляції Кабміну

Справа Межигір'я: суд відклав розгляд апеляції Кабміну

Укрінформ
Київський апеляційний господарський суд відклав розгляд скарги щодо незаконно відчужених земель Межигір'я приватною компанією «Медінвесттрейд» у НАК «Надра України».

Відповідне рішення у вівторок оголосила головуюча суддя Оксана Агрикова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Оголошується про відкладення розгляду справи на 13 липня на 15.30», - сказала Агрикова.

Раніше головуюча суддя заявила, що до початку розгляду справи у канцелярію суду надійшло клопотання з боку Кабміну про відкладення розгляду справи. Жодна із сторін заперечень не заявила.

Як відомо, 11 липня 2007 року розпорядженням Кабінету міністрів будівлі, споруди та інше майно, що розташоване на території «Урочища Межигір'я», за пропозицією Мінекології, погодженою з Фондом держмайна, було передано до статутного капіталу НАК «Надра України». Мінекології наказом від 16.08.2016 №427 здійснило передачу комплексу споруд «Урочища Межигір'я» (село Нові Петрівці Вишгородського району Київської області) із сфери управління Мінекології до статутного капіталу НАК «Надра України».

У 2007 році між ТОВ «Медінвесттрейд» та НАК «Надра України» було укладено договір міни нежитлових приміщень за №№3-5-7 по вулиці Паркова дорога в місті Києві на будівлі, споруди та інше майно комплексу відпочинку «Пуща-Водиця» у селі Нові Петрівці Вишгородського району Київської області по вул. Івана Франка, 19 та по вулиці Межигірській, 123-а.

25 липня 2008 року Господарський суд міста Києва не задовольнив позов Кабміну про визнання недійсним договору- міни нерухомого майна, за яким було незаконно передано НАК «Надра України» землі Межигір'я приватній компанії «Медінвесттрейд».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-