Джапарова ніколи не принесе цензуру в Україну - Стець

Джапарова ніколи не принесе цензуру в Україну - Стець

Укрінформ
Міністр інформаційної політики Юрій Стець переконаний, що Еміне Джапарова у статусі виконувача обов’язків міністра ніколи не стане запроваджувати цензуру в Україні.

Про це він заявив під час прес-конференції в Укрінформі.

“Із того моменту (коли ВР проголосує за відставку Стеця. - Ред.) виконуючим обов’язки міністра інформаційної політики офіційно буде Еміне Джапарова, що мені особисто дуже подобається, тому що я вважаю, що це та людина, яка всередині процесів, по-перше, і що не менш важливо, - це та людина, яка ніколи не принесе у своїй діяльності цензуру в Україну”, - підкреслив Стець.

Водночас він висловив сподівання, що цієї середи профільний комітет підтримає його відставку, а у четвер відповідне рішення буде ухвалене у сесійній залі парламенту.

“Засідання комітету може бути в середу. Якщо в середу на комітеті буде розглянуто питання моєї відставки, у четвер воно може стояти на розгляді у залі”, - уточнив Стець.

Як повідомлялося, 31 травня Стець написав заяву про відставку з посади міністра інформаційної політики України. Причиною такого кроку він назвав погіршення стану здоров'я. 

Він назвав нинішнього першого заступника міністра Еміне Джапарову своєю наступницею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-