У співпраці між МІП і блогерами є межа, яку не треба переступати - Стець

У співпраці між МІП і блогерами є межа, яку не треба переступати - Стець

Укрінформ
Міністерство інформаційної політики постійно контактує з журналістами та блогерами, але у цій співпраці є певна межа, яку переступати не варто.

Про це сказав міністр інформаційної політики Юрій Стець на прес-конференції в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

«Чи ми маємо співпрацювати із блогерами? Це так само, як і з журналістами. Моя відповідь «так». Ми маємо співпрацювати з журналістами та з блогерами. Питання тільки у тому, де та межа, за яку не можна зайти», - сказав Стець.

Міністр запевнив, що особисто спілкується із блогерами. Але, зазначив він, важливо, щоб таке співробітництво не вилилося у вказівки, «темники» чи щось подібне. 

"За будь-яких обставин, я тішуся, що блогери почали спілкуватися між собою, не тільки ... у соціальних медіа, а й очі в очі. Це дуже важливо", - зазначив він.

Але, наголосив глава МІП, спілкування блогерів між собою не має відбуватися під егідою Мінінформполітики, бо тоді відомство можуть звинуватити в тому, що воно існує для того, щоб займатися пропагандою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-