Суд звільнив ще одного учасника Програми СБУ «На тебе чекають вдома»

Суд звільнив ще одного учасника Програми СБУ «На тебе чекають вдома»

Відео
Укрінформ
На Донеччині судом звільнено від кримінальної відповідальності ще одного учасника Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома».

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Мешканець Слов’янська під впливом російської пропаганди у 2014 році вступив до лав незаконних збройних формувань так званої «ДНР». Усвідомивши, що його обманом намагаються залучити до участі у терористичній організації, він одразу відмовився від подальшої співпраці з бойовиками.

Тривалий час переховувався, боячись кримінальної відповідальності за участь у незаконних збройних формуваннях.

Дізнавшись про Програму СБУ «На тебе чекають вдома», чоловік добровільно повідомив правоохоронні органи про всі обставини своєї діяльності та сприяв слідству у дослідженні матеріалів кримінального провадження.

Після завершення судового засідання чоловік звернувся до бойовиків з ОРДЛО із закликом скласти зброю та повертатися до мирного життя, наголосивши, що Програма СБУ дійсно працює.

Крім цього, він висловив відверте здивування, коли дізнався про початок функціонування подібної «програми» в самопроголошених республіках, оскільки жодна тверезомисляча людина не повернеться на окуповану бойовиками територію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-