Німецький лікар знову оперує дітей у Львові

Німецький лікар знову оперує дітей у Львові

Укрінформ
Пластичний хірург з Франкфурта-на-Майні Клаус Екснер приїхав до Львова, щоб знову допомогти маленьким українським пацієнтам відчути нормальне життя.

Про це повідомляє DW.

 "До Львова приїхав Клаус Екснер, пластичний хірург з Франкфурта-на-Майні. Це вже восьмий його візит. Цього разу німецький лікар планує безоплатно допомогти майже сотні маленьких українських пацієнтів", - йдеться у повідомленні.

Німецький лікар пояснює, що відбирає лише найважчі випадки: тих пацієнтів, які без операції не можуть вести нормальний спосіб життя і часто дистанційовані від суспільства. Також пріоритет мають малозабезпечені родини. Власне, допомагати дітям з незаможних родин - це і є місія, з якою лікар їздить у Південну Америку, Африку, Азію та в Україну. Поїздки оплачують благодійники, а операції він виконує безоплатно.

Вперше в Україну Екснер приїхав ще 2012 року на прохання брата, у межах благодійної ініціативи німецьких уболівальників "Big Shoe", пов'язаної з проведенням Чемпіонату Європи з футболу. Далі продовжував приїжджати вже за власний кошт і гроші інших благодійників. За цей час встиг допомогти кільком сотням пацієнтів: дав понад 300 консультацій та прооперував 130 хворих. Нинішня програма перебування німецького лікаря у Львові - 60 консультацій та 29 операцій за тиждень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-