До патрульної поліції набирають ще 5 тисяч осіб

До патрульної поліції набирають ще 5 тисяч осіб

Укрінформ
В Україні стартував набір до підрозділів патрульної поліції. Загалом планується набрати більше п'яти тисяч співробітників.

Про це заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв під час наради за участі керівників Міністерства внутрішних справ та Національної поліції, повідомляє Департамент комунікації Нацполіції.

"Князєв зазначив, що в країні стартував набір до підрозділів патрульної поліції. Загалом планується набрати більше п'яти тисяч співробітників, які будуть задіяні для укомплектування підрозділів патрульної поліції, зокрема, дорожньої патрульної поліції, груп швидкого реагування та патрулів на місцях", - йдеться у повідомленні.

За словами Князєва, новостворені підрозділи тактичної поліції - "це новела, яка вбере найкращий досвід підрозділів поліції особливого призначення та користуватиметься сучасним європейським методом роботи". Він підкреслив, що підрозділи патрульної поліції будуть охоплювати навіть найвіддаленіші населені пункти країни, реагуючи на повідомлення швидко та ефективно.

Крім того, він додав, що планується переведення усіх нарядів, які прибувають першими на місце події, на використання електронної форми рапорту. Це дозволить в подальшому значно розвантажити роботу поліції.

«Ми хочемо, щоб усі наряди груп швидкого реагування уніфікувались під електронний рапорт. На сьогоднішній день ми маємо 1110 нарядів патрульної поліції і ГРПП (груп реагування патрульної поліції - ред.), які одночасно несуть службу у державі», - поінформував Князєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-