У Міноборони виділили 250 мільйонів гривень на покращення навчальних центрів

У Міноборони виділили 250 мільйонів гривень на покращення навчальних центрів

Укрінформ
Цього року майже 250 мільйонів гривень з оборонного бюджету заплановано на покращення матеріальної бази навчальних центрів Збройних Сил.

Про це під час брифінгу заявив речник Міністерства оборони Максим Праута, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зокрема, 132,5 мільйона - на відновлення навчального центру на Львівщині, майже 100 мільйонів - на будівництво табірного містечка на полігоні «Широкий лан» та майже 13 мільйонів - на відновлення фондів 169 навчального центру Сухопутних військ Збройних сил України «Десна»,- заявив Праута.

Він розповів, що на полігоні «Широкий лан» вже розпочались роботи з будівництва 11 сучасних казарм. Також завершуються тендерні процедури щодо будівництва типових комплексних містечок для військових частин у навчальному центрі в Черкаському на Дніпропетровщині та населеному пункті Дачне на Одещині.

«Також на Одещині цього року планується здати в експлуатацію 80-квартирний житловий будинок, виділені кошти на будівництво штабу Командування та створення бази Військово-морських сил, планується завершити ремонт гуртожитку для розміщення 400 військовослужбовців», - зазначив речник.

По завершенні робіт військовослужбовці Військово-морських сил матимуть сучасну навчально-матеріальну базу, яка включатиме Військово-морський ліцей та інститут, штаб Командування ВМС, гуртожитки та житлові будинки для особового складу, а також їдальню, клуб і автомобільний парк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-