Барна визнав свою провину у ДТП на площі Перемоги у Києві

Барна визнав свою провину у ДТП на площі Перемоги у Києві

Укрінформ
Народний депутат Олег Барна визнає свою провину у скоєнні дорожно-транспортної пригоди на площі Перемоги у Києві. 

Як пояснив в ефірі телеканалу "112 Україна" народний депутат, він не побачив трамвая за автівкою, яку обганяв.

"Почуваюся нормально, все добре. Відпочиваємо, спимо, лікуємося. Дякую богу, що ніхто постраждав. Це моя провина. Не побачив (трамвая - ред.), тому що затулила машина, яку я обганяв", - зазначив він.

За словами Барни, він надав пояснення правоохоронцям. "До мене підійшли (правоохоронці - ред.), я розписався, що даю погодження на все. Брали кров. Усе нормально. Закон має бути для всіх, всі мають бути рівні перед законом", - сказав він.

Як повідомлялося, напередодні ввечері на площі Перемоги в Києві автомобіль Skoda врізався в трамвай №18. Згодом стало відомо, що автомобіль не надав перевагу трамваю та скоїв наїзд. За попередніми даними, за кермом автівки був нардеп від фракції БПП Олег Барна. Від удару трамвай зійшов із рейок. На момент зіткнення пасажирів у ньому не було.

За цим фактом слідче управління ГУНП у м. Києві відкрило кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-