Кубів вирушив до Вільнюса не за службовим, а за біометричним паспортом

Кубів вирушив до Вільнюса не за службовим, а за біометричним паспортом

Фото
Укрінформ
Перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку України Степан Кубів у перший день дії безвізового режиму з ЄС скористався біометричним паспортом під час реєстрації в аеропорту Бориспіль на рейс до Вільнюса.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Усі службові паспорти я залишив на роботі. В Литву летимо за звичайною біометрикою. Думаю, це правильний хід. Більше того, що цікаво, я ніколи б не подумав, що біометричний паспорт набагато кращий для мене, аніж службовий», - сказав Кубів.

Він розповів, що біометричний паспорт оформив півроку тому. «Коли всі мої візи закінчилися, я вирішив зробити собі біометричний паспорт. Документ мені робили близько чотирьох тижнів, але це було ще півроку тому», - зауважив він.

За словами Кубіва, до столиці Литви він летить з робочим візитом.

«Щодо візиту в Литву, дата якого приємним чином збіглася з першим днем безвізу, то до Вільнюса я лечу з робочим візитом, де зустрінуся з міністром економіки та віце-прем'єром, яким везу подарунки - фотоальбом "Майдан. Революція гідності"».

Як повідомлялося, з опівночі 11 червня набув чинності безвізовий режим між Україною і ЄС. За попередньою інформацією, можливістю безвізового в'їзду до країн ЄС скористалися вже більше 1100 громадян нашої держави, однак 4 українцям у в'їзді відмовили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-