СБУ накрила банду

СБУ накрила банду "перевертнів", що грабувала заможних українців

Фото, відео
Укрінформ
У Запоріжжі співробітники Служби безпеки спільно з прокуратурою затримали шістьох учасників організованого угруповання з діючих та колишніх поліцейських, які займалися розбійними нападами.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Зловмисники отримували від інформаторів дані про одержання громадянами великих сум готівки. Після чого у формі з'являлися за місцем проживання мешканців Запоріжжя та, погрожуючи вогнепальною зброєю і фізичною розправою, відбирали майно й гроші», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оперативники спецслужби затримали трьох зловмисників під час чергового розбійного нападу на квартиру запорожця, де вони планували заволодіти сотнею тисяч гривень. Співробітники СБУ мають докази причетності угруповання до низки розбійних нападів.

Правоохоронці встановили, що до бандформування входили колишні співробітники спецпідрозділу «Беркут», діючі співробітники поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Всіх шістьох зловмисників затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм оголошено про підозру у скоєнні злочину.

Вирішується питання щодо перекваліфікації злочинних дій на статтю 257 - «бандитизм».

Тривають слідчо-оперативні дії.

фото, відео: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-