Уряд затвердив субвенції на житло для інвалідів війни та сімей загиблих

Уряд затвердив субвенції на житло для інвалідів війни та сімей загиблих

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив розподіл субвенції на компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей ветеранів.

Про це інформує прес-служба Мінсоцполітики.

«Уряд своїм розпорядженням затвердив розподіл субвенції з держбюджету місцевим бюджетам в обсязі 205 млн 92,16 тис. грн на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих осіб, а також для осіб з інвалідністю І-ІІ групи, визначених законом України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, та осіб, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО», - йдеться у повідомленні.

За інформацією обласних і Київської міськдержадміністрацій, станом на 1 квітня 2017 року загальна кількість осіб, яким передбачено виплату такої грошової компенсації, становила 265 осіб.

У відомстві зазначили, що реалізація цього рішення Кабміну після погодження з Комітетом Верховної Ради з питань бюджету сприятиме покращенню соцзахисту зазначених категорій населення шляхом забезпечення їх житлом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-