На Донеччині відбулись змагання на кращий танковий екіпаж

На Донеччині відбулись змагання на кращий танковий екіпаж

Фото
Укрінформ
Особовий склад танкових підрозділів, відведених згідно з Мінськими угодами у визначені місця, посилено працює над удосконаленням своїх навичок.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

Близько десяти танкових екіпажів з військових частин, які беруть участь в Антитерористичній операції, зійшлися на одному з полігонів Донеччини, аби вибороти почесне право називатись кращим серед рівних. У змаганні взяли участь представники підрозділів механізованих, танкових та Високомобільних десантних військ.

Захід відбувся у два етапи. Спершу його учасники змагались у подоланні смуги перешкод, яка включала практичне відпрацювання питань з основних предметів навчання: вогневої, тактичної, інженерної підготовки, підготовки з РХБ захисту та деякі спеціальні елементи, як наприклад, завантаження і розвантаження боєприпасів, евакуація пораненого члена екіпажу до медичного пункту тощо.

Після завершення першого етапу, учасники змагання приступили до виконання завдань на своїх бойових машинах. Тут були представлені різні модифікації танків Т-64, а також Т-80БВ та Т-72Б.

Завантаживши боєкомплект, екіпажі приступили до найбільш видовищної частини дійства – виконання вправ стрільб з озброєння танка під час руху. Завданням екіпажу було з відстані від 400 до 1200 метрів максимально влучними пострілами з гармати та кулеметів вразити як стаціонарні, так і цілі, які раптово з’являлись.

За результатами змагань кращі результати показали представники ВДВ та одного з механізованих підрозділів.

Нагороджуючи переможців, керівник Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Олександр Сирський відзначив високий професійний воїнів-танкістів, їх неймовірний бійцівський характер та злагодженість екіпажів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-