Парубій: Українські журналісти стали бійцями інформфронту

Парубій: Українські журналісти стали бійцями інформфронту

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій наголошує, що українські журналісти стали бійцями інформаційного фронту, захищаючи право на правду і суверенність держави.

Про це йдеться у його вітанні з нагоди Дня журналіста, повідомляється на сайті Ради.

“В умовах російської агресії одним із фронтів гібридної війни є інформаційне поле. Там, як і на реальній війні, відбуваються інформаційні диверсії та операції. Українські журналісти стали бійцями інформаційного фронту, захищаючи нашу гідність, наше право на правду, нашу суверенність. Журналісти боронять нашу країну своєю головною зброєю – словом”, - наголосив Парубій.

При цьому спікер відзначив мужність та героїзм військових кореспондентів та кореспонденток. “Вони, ризикуючи власним життям, стоять пліч-о-пліч з нашими військовими на передовій, вкладаючи у перемогу не менше за наших воїнів. Багатьох таких журналістів я знаю особисто, їхня праця є неоціненною”, - заявив Голова ВР.

Загалом, за словами Парубія, професія журналіста є почесною та важливою в кожному демократичному суспільстві. “Журналісти не лише поширюють інформацію та новини, вони є носіями свободи слова. Без права на свободу слова, без різноманіття думок та поглядів, без прагнення до об’єктивного незаангажованого висвітлення подій була б неможлива сама демократія”, - заявив він і побажав працівникам ЗМІ щастя, міцного здоров’я, життєвої сили, творчого натхнення та професійного вдосконалення задля нашої спільної перемоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-