Турчинов побажав журналістам виваженості, терпіння і натхнення

Турчинов побажав журналістам виваженості, терпіння і натхнення

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов привітав журналістів з професійним святом і побажав їм виваженості, мудрості, терпіння та нестримного натхнення.

Про це повідомляється на сайті РНБО.

Як зазначив Турчинов, професія журналіста завжди була однією з найнебезпечніших та найвідповідальніших. “Слово може бути як ліками, так і отрутою, може нести заряд правди або бруду. Тому так важливо виважено, неупереджено та відповідально ставитися до інформування суспільства”, - йдеться у вітанні.

За словами секретаря РНБО, оцінки та коментарі журналістів впливають на ухвалення державних рішень, формують суспільну думку, від журналістського слова часто залежать життя. “Саме ви, кожен з вас, - літописці новітньої історії України, часто ви навіть творите її”, - наголосив Турчинов.

Він також підкреслив, що журналісти завжди на передньому краї у боротьбі на інформаційному полі з російським агресором.

“Найкращою протидією російській інформаційній агресії є правда. Тому професійне, неупереджене, об'єктивне та принципове висвітлення подій в Україні і світі є надзвичайно важливим як для самої країни, так і для формування іміджу нашої держави за кордоном”, - заявив Турчинов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-