Тільки женитись зібрався: у РАЦСі взяли учасника 250-мільйонної схеми в Укргазбанку

Тільки женитись зібрався: у РАЦСі взяли учасника 250-мільйонної схеми в Укргазбанку

Фото
Укрінформ
СБУ затримала у Києві фігуранта справи з привласнення 250 мільйонів гривень державного Укргазбанку.

Про це повідомляє прес-служба СБУ

"Співробітники Служби безпеки України затримали у Києві одного з фігурантів справи з привласнення двохсот п’ятдесяти мільйонів гривень державного ПАТ АБ "Укргазбанк", що створило загрозу його фінансовій стабільності", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що група зловмисників у 2015 році підробила листа від імені одного з керівників банку. За фальсифікованими документами ділки заволоділи частиною житлового комплексу в центральній частині Києва. Завдяки оперативному реагуванню СБ України на незаконно відчужене у держбанка майно було накладено арешт. Нерухомість повернеться у власність «Укргазбанку» після відповідного судового рішення.

Як повідомляє Служба безпеки, затриманий правоохоронцями чоловік був активним учасником протиправної оборудки. Зловмисник протягом тривалого часу ухилявся від проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом завдання збитків державному банку, та переховувався від слідчих органів. Півроку тому його було оголошено у державний розшук.

"Оперативники спецслужби затримали підозрюваного в одному з київських органів реєстрування шлюбів під час подачі документів для реєстрації", - повідомили у відомстві.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове слідство.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-