Пашинський: 3,5 години мене перевіряли на детекторі брехні

Пашинський: 3,5 години мене перевіряли на детекторі брехні

Укрінформ
Народний депутат Сергій Пашинський заявляє, що пройшов перевірку на поліграфі в рамках розслідування кримінального провадження про стрілянину.

Про це він повідомив у Facebook.

"Я обіцяв зробити все можливе й неможливе для об'єктивного розслідування історії, що відбулася за моєї участі у селі Хлепча 31 грудня 2016 року, і набула величезного резонансу завдяки зусиллям Портнова та його спільникам. За цей час проведено вже десятки слідчих дій", - написав він.

"Свого часу я сказав усім допитливим журналістам, що мені нема чого приховувати, і я звернувся до слідчого із клопотанням перевірити всі мої свідчення на поліграфі. І ось сьогодні протягом 3,5 годин усі мої свідчення ретельно перевіряли на детекторі брехні. До цього відбувалися слідчі дії в присутності відомих у суспільстві понятих", - повідомив Пашинський.

Нардеп заявляє, що йому нема чого приховувати від громадськості та слідства: "Саме тому звертаюся до Генерального прокурора України Юрій Луценко та слідчого з клопотанням оприлюднити їх (свідчення на поліграфі – ред.)".

"Підкреслюю ще раз: я зацікавлений у тому, щоби інцидент в селі Хлепча був усебічно та об'єктивно розслідуваний, а винні понесли покарання. Я зацікавлений у чесності, фактах та правді без перекручувань на користь кого б не було", - зазначив Пашинський.

Як повідомлялося, 31 грудня 2016 року в одному з сіл Васильківського району Київської області стався інцидент на дорозі між народним депутатом від Народного фронту Сергієм Пашинським і місцевим жителем В'ячеславом Хімікусом. Тоді Пашинський поранив свого опонента з вогнепальної зброї, яка, за його словами, є нагородною - він отримав її у березні 2014 року, коли був в.о. голови Адміністрації Президента.

1 лютого Печерський райсуд Києва констатував, що Хімікус має статус потерпілого в справі. Прокуратура Київської області не згодна з таким рішенням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-