Справи дніпровських

Справи дніпровських "тітушок" скоро будуть у суді - Князєв

Укрінформ
Найближчим часом будуть скеровані до суду кримінальні провадження щодо низки осіб, причетних до подій 9 травня у Дніпрі, та оголошені підозри 4 працівникам поліції.

Про це заявив голова Національної поліції Сергій Князєв у п'ятницю журналістам, перебуваючи з робочим візитом у Дніпрі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Попередньо можу доповісти, що на сьогоднішній день 16 особам, які брали участь в хуліганських діях 9 травня в місті Дніпро, оголошено підозру. Низку осіб було заарештовано, деякі правопорушники отримали інші види позбавлення або обмеження їх прав, але кримінальне провадження буде скероване до суду найближчим часом», - заявив Князєв.

Окрім того, зазначив він, було проведено службове розслідування щодо дій чи бездіяльності керівників вищої та середньої ланки підрозділу поліції Дніпра.

«Та кількість керівників, яких ми відсторонили від виконання службових обов'язків, і залишиться, не зменшиться. Відносно 4 працівників поліції матеріали скеровані в прокуратуру для прийняття рішення в межах кримінального провадження щодо їх дій чи бездіяльності. Ми думаємо, а ми ведемо консультативні бесіди з прокуратурою, що їм буде оголошена підозра найближчим часом», - повідомив голова Нацполіції.

За його словами, «ця прикра ситуація, яка відбувалася в Дніпрі, дала можливість провести роботу з усіма головними управліннями Національної поліції в областях, щоб не повторити помилок в інших регіонах під час масових заходів, які відбуваються щоденно на території нашої держави».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-