Охматдит отримав головного лікаря

Охматдит отримав головного лікаря

Укрінформ
Переможцем конкурсу на посаду головного лікаря Охматдиту стала Ірина Садов'як.

Про це повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

"Обрали переможця конкурсу на головного лікаря Охматдиту! Вперше конкурс на цю посаду було проведено прозоро та чесно. Після жвавого обговорення кожної кандидатури комісія дійшла висновку, що очолити Охматдит має Ірина Садов’як", - написала Супрун.

Лікарка з Коломиї зі стажем 14 років під час презентації наголосила, що головними цінностями медичного закладу мають бути повага, довіра, любов, а головними якостями колективу - старанність, ініціативність, новаторство, фаховість, небайдужість.

Однією з найболючіших проблем в Охматдиті є розлучення батьків із дитиною. Ірина Садов'як розповіла про те, як в Коломийській лікарні вони одні з перших зробили вільний допуск батьків до реанімації. На думку лікарки, коли мати знає про процес лікування дитини, вона більше довіряє лікарям.

"Я переконана, що майбутнє за професіоналами, котрі не бояться брати на себе відповідальність та змінюють країну кожен на своєму місці. Для мене важливо, щоб людина, якій ми довіряємо найважливіше - здоров’я дітей, була гідною цією посади. Вона не повинна ставити особисті інтереси понад усе, не має бути помічена в корупційних схемах. Сподіваюся, за кілька місяців ми зберемося, аби обговорювати вже перші результати роботи на цій важливій посаді", - наголосила Супрун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-