Нардепи програли журналістам у футбол, матч зібрав 100 тисяч для переселенців

Нардепи програли журналістам у футбол, матч зібрав 100 тисяч для переселенців

Укрінформ
У другому благодійному футбольному матчі “Парламентський кубок” між збірними народних депутатів та журналістів із рахунком 3:5 виграли представники преси.

Про це повідомляє прес-служба "Народного фронту".

"Продемонструвавши гідну гру, парламентарі поступилися збірній журналістів з рахунком 3:5 на користь останніх", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив після завершення гри заступник керівника фракції “Народний фронт” Юрій Береза, у сьогоднішньому матчі перемогла молодість та дружба.

“Все ж таки, якщо взяти вік команди журналістів, на жаль, ми були в два рази старші. Тому сьогодні перемогла молодість, але взагалі перемогла дружба”, - сказав він.

При цьому Береза додав, що він разом з колегами по фракції має намір взяти участь у наступних футбольних матчах за участі парламентарів, зокрема у міжпарламентському футбольному матчі, що відбудеться в Туреччині.

За словами парламентаря, найважливіше, що сьогодні була виконана головна мета цього матчу - зібрати кошти на оснащення спортивного майданчика та закупівлю футбольної атрибутики для дітей-переселенців зі сходу України.

“Такі заходи потрібно продовжувати. “Народний фронт” стовідсотково буде ініціювати і брати участь у подібних заходах”, - наголосив Алексєєв.

 Крім того, нардеп додав, що футбольний майданчик — це “саме те місце, де немає жодних протиріч та розбіжностей між представниками різних фракцій”, та побажав, щоб народні обранці демонстрували таку ж єдність при прийнятті важливих рішень у стінах Верховної Ради.

Як повідомили організатори змагань, під час цього матчу було зібрано 100 тисяч гривень, які повністю підуть на благодійність.

Фото: Батьківщина

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-