Нардепи з журналістами зіграють у футбол, щоб зібрати кошти для дітей-переселенців

Нардепи з журналістами зіграють у футбол, щоб зібрати кошти для дітей-переселенців

Укрінформ
Сьогодні на стадіоні «Локомотив» о 16.00 почнеться другий благодійний матч «Парламентський кубок» між командами «Збірною народних депутатів» та «Збірною журналістів України». Зібрані кошти витратять для допомоги дітям-переселенцям зі сходу України.

Про це пише організатор події, ІА "Центр новин".

"27 травня 2017 року на стадіоні «Локомотив» відбудеться другий благодійний матч «Парламентський кубок» між командами «Збірною народних депутатів» та «Збірною журналістів України». До складу команди депутатів ВР увійшли 24 представники різних парламентських фракцій, а до складу команди журналістів – 24 представники провідних українських ЗМІ", - йдеться у повідомленні.

Зібрані кошти будуть витрачені для оснащення спортивного майданчика та закупівлі футбольної атрибутики для дітей вимушених переселенців.

Організаторами футбольного турніру виступають Федерація футболу України, Інформаційне агентство «Центр новин» та Благодійний фонд «Розвиток футболу України».

Перший благодійний матч «Парламентський кубок» між збірними депутатів і журналістів відбувся 2 квітня 2016 року.

Найголовнішою перемогою в матчі стали результати збору коштів для створення сенсорних кімнат у корекційному центрі для дітей-аутистів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-