Укрінформ дарує знижку в школі мультимедійної журналістики

Укрінформ дарує знижку в школі мультимедійної журналістики

Укрінформ
Укрінформ дарує знижку в розмірі 20% на три місця у школі мультимедійної журналістики агентства, яка розпочинає свою роботу з 29 травня.

Крім того, агентство розігрує два квитки на курс мультимедійної школи Укрінформу. Для участі в конкурсі необхідно поширити у Facebook відповідний пост з хештегом #mediaschool_giveaway, а в коментарях до нього вказати друга, з яким хотілося б відвідати курс. Жеребкування буде проведено в неділю о 18:00.

Куратор проекту - Катерина Гончар (+38 068 492 47 38).

Як повідомлялося, з 29 травня українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" запускає ексклюзивний експрес-курс мультимедійної журналістики для роботи в конвергентній редакції.

Організатори заходу обіцяють навчити студентів створювати "пакетний" мультимедійний продукт, маючи під рукою лише один смартфон.

Автор та куратор проекту - Дмитро Флорін. В журналістиці понад двадцять років. Мультимедійний репортер, публіцист, автор документальних проектів. Автор книги про війну в Чечні "Кого воюем?". Співпрацює з Радіо Свобода, DW, Spiegel, BBC, OpenDemocracy, CurrentTime, FifiVoima, InterKavkaz і іншими міжнародними виданнями. Багаторазовий номінант і фіналіст премії імені Андрія Сахарова "За журналістику як вчинок".

У програмі навчання:

- технологія та специфіка ведення онлайн-трансляцій: робота в кадрі, текст, відео, звук;

- основи і техніка відеомонтажу: новинний репортаж і масштабний документальний проект;

- основи фоторепортажу;

- співпраця з аудиторією;

- вибір техніки для роботи: як зробити сенсацію за допомогою смартфона;

- як бути успішним в різних мультимедійних жанрах одночасно.

Основною перевагою курсу є практика. Всі навички відразу будуть випробувані в режимі реального часу на важливих для нашої країни подіях з подальшою публікацією на медійних майданчиках Укрінформу.

Друга щорічна мультимедійна школа працюватиме в Києві з 29 травня до 28 червня в прес-центрі Укрінформу (Богдана Хмельницького 8/16, м. Київ). Всі деталі - на сайті

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-