Нова громадська рада здатна жорстко контролювати МІП - Біденко

Нова громадська рада здатна жорстко контролювати МІП - Біденко

Укрінформ
Держсекретар Міністерства інформполітики Артем Біденко не сумнівається, що сформована сьогодні при МІП нова громадська рада, яка діятиме протягом 2017-2019 років, зможе ефективно контролювати діяльність відомства.

Про це він сказав на конференції "Зміна парадигми в урядових комунікаціях", організованої Консультативною місією ЄС в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"До цієї громадської ради увійшли представники громадськості, профспілок, медіа, НСЖУ, інтернет -асоціації. Тобто, у нас формувалася така громадська рада, яка зможе контролювати міністерство",- сказав Біденко.

Він нагадав, що установчі збори для формування нового складу цього консультативно-дорадчого органу відбулися сьогодні.

За результатами опрацювання поданих інститутами громадянського суспільства документів, до участі в зборах було допущено 27 кандидатів. Шляхом рейтингового голосування було обрано 23 членів громадської ради.

Держсекретар наголосив, що у Мінінформполітики дуже серйозно ставляться до пропозицій експертного кола та громадськості, в тому числі серйозно сприймають критику та роблять певні висновки для себе. "Так, ми слухаємо позицію громадськості",- запевнив держсекретар МІП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-