Суд звільнив під заставу ще одного затриманого податківця

Суд звільнив під заставу ще одного затриманого податківця

Укрінформ
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому начальнику Державної податкової інспекції у Святошинському районі міста Києва Юрію Мостіпану.

Про це повідомив телеканал «112 Україна».

Зазначається, що суд вирішив звільнити Мостіпана під заставу в 1 млн гривень, зобов'язавши його носити електронний браслет.

Таким чином, чотирьох з 24-х затриманих вже відпустили, зазначила журналістка Ірина Ромалійська у Facebook. Начальника податкової у Подільському районі Києва часів Януковича Олексія Ярошенка відпустили під особисте зобов’язання.

Раніше Печерський суд відпустив під заставу в розмірі 15 млн гривень колишнього начальника Державної податкової служби в Луганській області Олександра Антіпова, зобов'язавши його носити електронний браслет строком на 2 місяці.

Також суд постановив надіти електронний браслет з можливістю внесення застави у розмірі 12 мільйонів гривень на екс-голову Державної податкової служби у Полтавській області Володимира Задорожного.

Раніше голова МВС Арсен Аваков на засіданні уряду повідомив про те, що у спецоперації про махінації із податками оточення Януковича було затримано 24 чиновники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-