Суд одягнув браслет іще на одного затриманого екс-податківця

Суд одягнув браслет іще на одного затриманого екс-податківця

Укрінформ
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому голові податкової у Полтавській області Володимиру Задорожному, затриманому сьогодні під час спецоперації силовиків.

Про це повідомляє "24 Канал".

"Суд постановив одягнути на Задорожного електронний браслет із можливістю внесення застави у розмірі 12 мільйонів гривень", - йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо про обрання запобіжного заходу екс-начальникові Головного управління Міндоходів у Луганській області Олександру Антіпову. Суд вирішив звільнити Антіпова і одягнути на нього електронний браслет на 2 місяці з можливістю внесення застави у розмірі 15 мільйонів гривень.

Як повідомлялося, 24 травня правоохоронці спільно з військовими прокурорами провели близько 450 обшуків на території 15 областей України в обласних Управліннях доходів та зборів і затримали 23 екс-керівників податкових органів.

За словами головного військового прокурора Анатолія Матіоса, спецоперація відбулася за сприяння відстороненого голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-